ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم! پایگاه نظامی آمریکا در کویت هدف قرار گرفت نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد

مذاکرات قزاقستان و قطر برای انتقال غلات از مسیر ایران

مذاکرات قزاقستان و قطر برای انتقال غلات از مسیر ایران در جریان سفر اخیر رئیس‌جمهور قزاقستان به دوحه و دیدار با سرمایه‌گذاران قطری دو طرف درباره انتقال غلات قزاقستان به قطر از ایران گفتگو کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 17
کد خبر: ۲۲۸۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، واحد مطبوعاتی وزارت خارجه قزاقستان روز شنبه گزارش داد، در جریان سفر قاسم ژومارت توکایف به دوحه، سرمایه‌گذاران قطری، قرارداد‌هایی برای مشارکت در کشاورزی قزاقستان به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار امضا و همچنین دو طرف برای جابجایی غلات به قطر از طریق ایران مذاکره کردند.

 

خبرگزاری فرغانه گزارش داد که توافقات مربوطه در سفر آخر هفته گذشته توکایف رئیس جمهوری قزاقستان به قطر حاصل شد.

 

از جمله این توافقات، امضای قراردادی به ارزش ۲۰۰ میلیون دلار بود که میان شرکت قطری (Hassad Food)، شرکت ترکیه‌ای (Tiryaki) و هلدینگ ملی مدیریت (Baiterek) برای ساخت کارخانه پردازش غلات و نخود در منطقه اکملا (Akmola) صورت گرفت.

 

قرارداد دیگری میان یک هلدینگ قزاق (دینارا) و شرکت ملی قطر به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار امضا شد. طرفین می‌خواهند یک صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم مشترک برای توسعه بخش کشاورزی قزاقستان و آسیای مرکزی ایجاد کنند.

 

به عنوان بخشی از قرارداد امضا شده، گروه دینارا قصد دارد تولید لبنیات، گوشت و محصولات کشاورزی موجود را افزایش دهد، مزارع لبنی اضافی بسازد، کارخانه فرآوری شیر و پنیر راه‌اندازی و محصولات نهایی را به چین و خاورمیانه صادر کند.

 

در عین حال، امسال قزاقستان تصمیم دارد صادرات گوشت بره به قطر را دو برابر کند. طرفین همچنین در مورد لجستیک محصولات غلات به قطر از طریق ایران گفتگو کردند.

 

در پی نتایج سفر توکایف رئیس جمهور قزاقستان به قطر، وی ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک این کشور (قطر) به یکی از ۱۰ سرمایه‌گذار بزرگ قزاقستان تبدیل شود. توکایف همچنین با اشاره به آمادگی قزاقستان برای افزایش صادرات ۶۰ قلم کالا به قطر به ارزش ۲۵۰ میلیون دلار، پیشنهاد افزایش تجارت متقابل به ۵۰۰ میلیون دلار در آینده نزدیک را نیز مطرح کرد./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار